Postkort Kommunikation i PraksisDeltag i uddannelsen og bliv styrket og inspireret i forhold til kunsten “at sælge dig selv” over for potentielle arbejdsgivere.

Formålet med uddannelsen er at give dig de redskaber og værktøjer, som forbedrer dine muligheder for at komme hurtigere i job igen.

På uddannelsen fokuserer vi på kropssprog, stemmetræning, kommunikation og hvad der ellers har indflydelse på dine muligheder for at få jobbet. Læs mere i vores brochure om Kommunikation i praksis – Bliv set og hørt.

Kommunikation i Praksis er et akademifag på 10 ECTS point, hentet fra akademiuddannelsen i Kommunikation og Formidling. Uddannelsen udbydes i samarbejde med Københavns Erhvervsakademi, KEA, under lov om åben uddannelse og der er tale om heltidsundervisning, som afsluttes med en eksamen. Læs om adgangskravene til uddannelsen her.

Se i vores aktivitetskalender, hvornår næste hold starter. Læs også vores FAQ, hvor du finder flere oplysninger om uddannelsen.

Uddannelsen er godkendt til 6 ugers selvvalgt uddannelse for ledige. Hvis du er ledig i 1. ledighedsperiode kan du derfor oppebære dine dagpenge i hele uddannelsesperioden og du kan søge om betaling af deltagergebyret hos din A-kasse eller dit lokale jobcenter. For personer over 25 år kan du begynde uddannelsen efter de første 18 ugers ledighed og skal afslutte uddannelsen inden for de første 57 ugers ledighed. Er du under 25 år kan du begynde uddannelsen efter de første 18 ugers ledighed og skal afslutte uddannelsen inden for de første 44 ugers ledighed. Undtagelsen fra denne regel er, hvis du er påbegyndt uddannelsen i din opsigelsesperiode (altså før ledighed), i hvilket tilfælde du kan fortsætte med selvvalgt uddannelse i op til 6 uger fra første ledighedsdag i dagpengeperioden.

Er du ledig i 2. ledighedsperiode, skal du kontakte dit lokale jobcenter for en afklaring omkring dine uddannelsesmuligheder.

Tilmeld dig ved at udfylde AR245 og KEA tilmeldingsblanket og send til Bartell + co. Se vejledning til Hvordan du tilmelder dig uddannelsen (åbner i et nyt vindue).

 

Københavns erhvervsakademi – KEA

KEAs formål er at udvikle og udbyde praksisrettede videregående uddannelser på erhvervsakademiniveau og professionsbachelorniveau. KEA blev etableret i 2008 og er en fusion af korte og mellemlange videregående uddannelser fra Københavns Tekniske Skole, BEC Design, BEC Management, TEC og CPH WEST. Som statslig uddannelsesinstitution har KEA udbudsretten til at levere uddannelse på Akademiniveau og denne ydelse leveres i dette tilfælde i samarbejde med Bartell + co.

 

Jeg vil gerne sige tak – et KÆMPE TAK, for at blive set som den jeg er. Jeg er blevet meget bevidst om mine værdier og kompetencer, og har fået nye overbevisninger.

Det har betydet, at jeg er blevet mere positiv og hverdag starter jeg med positive historier. Troen på mig selv har jeg fundet, og takket være den fine og kompetente måde at støtte mig, fik jeg motivation og energi til at få skrevet en fantastisk opgave. Jeg er bl.a. blevet klædt godt på, til at være assertiv og gå til jobsamtale, og min stemme og kropssprog understøtter nu det verbale.

Jeg er så glad for at min vej krydsede Bartell, og jeg kan varmt anbefale kurset ”kommunikation, – at blive set og hørt”

 

Lena Maigaard, Psykomotorisk terapeut

Se hvordan to jobsøgende blev hjulpet videre af Lise Bartels Christensen i Go’ Morgen Danmark.