Se og hør, hvad andre har sagt om at deltage i vores aktiviteter.

Jeg vil gerne sige tak – en KÆMPE TAK, for at blive set som den jeg er. Jeg er blevet meget bevidst om mine værdier og kompetencer, og har fået nye overbevisninger. Det har betydet, at jeg er blevet mere positiv og hver dag starter jeg med positive historier. Troen på mig selv har jeg fundet, og takket være den fine og kompetente måde at støtte mig, fik jeg motivation og energi til at få skrevet en fantastisk opgave. Jeg er bl.a. blevet klædt godt på, til at være assertiv og gå til jobsamtale, og min stemme og kropssprog understøtter nu det verbale.
Jeg er så glad for at min vej krydsede Bartell, og jeg kan varmt anbefale kurset ”kommunikation, - at blive set og hørt”. -

Lena Maigaard, Psykomotorisk terapeut
Kurset med Bartell + co har været en fantastisk oplevelse. De værktøjer jeg har lært, har måske været de vigtigste nogensinde, som jeg kan tage med og bruge hele livet. Det har givet mig selvindsigt og positiv energi.

Martin Juhl
Før talte jeg lavt og havde et kropssprog der sagde: ”undskyld jeg er her”. Bartell + Co har givet mig værktøjerne til at kunne stille mig overfor en forsamling og tale højt og tydeligt – kort sagt formidle klar kommunikation.

Helle S. Christensen
Tusind tak for fire meget lærerige, spændende og ikke mindst udfordrende dage. Allerede den første dag slog I benene væk under mig, samtidig tænkte jeg, kan jeg virkelig lære så meget på så lidt tid og ved I hvad, jeg har lært en masse om kommunikation og mig selv. I er nogle fantastiske undervisere, som der burde være flere af på de danske skoler. - Tak.

Amela H., BA engelsk/tysk og international erhvervskommunikation
Hvis du trænger til en motivations smoothie ift. personlig udvikling og kommunikation er dette det rette sted – Det er gaven der bliver ved med at give.

Ulla Klint Rosso