Ledelse med heste hos Bartell + co

Ledelse med heste hos Bartell + co

Find dine hestekræfter!

Mobiltelefonen skiftes ud med en møggreb, og hesten bliver sparringspartner for en dag, når nogle af erhvervslivets tunge drenge og piger kommer på lederkursus hos Bartell + Co! Kurset kan tune dit lederskab og din kommunikation.

”Find dine hestekræfter” er det første kursus af sin art i Danmark, og det innovative er koblingen af brugen af heste med en amerikansk ledelses-metode, som hedder MythoSelf. Metoden handler i korthed om at træne sit kropssprog, så det smitter af og får positiv indflydelse på vores kommunikation.

Hvorfor heste?

Hesten er en ideel sparringspartner, når det gælder øvelser i ledelse og kommunikation: Det er et af de mest sensitive dyr, der findes, og hvis du som leder ikke er tydelig i din kommunikation, reagerer hesten prompte. Vi lærer bedst med kroppen, og med hestene er der kontant afregning! Hvis du er en dårlig leder, er dine signaler ikke klare nok, og så rider du dårligt.

Tag tøjlerne!

Vores kropssprog betyder langt mere, end vi tror: Når vi indleder samtaler med andre mennesker, er det vores kropssprog, der betyder allermest for det indtryk, de umiddelbart får af os, nemlig hele 55 %. Det, vi siger, tegner sig kun for 7 % af indtrykket.

Der er altså gode grunde til at blive bevidst om sit eget kropssprog – og til at træne det. De fleste af os kan med blot en smule træning blive meget tydeligere i vores kommunikation.

Positivitet hele banen rundt!

MythoSelf metoden handler blandt meget andet om at zoome ind på succesoplevelser og optimisme. Både ledere og medarbejdere fokuserer alt for ofte på de ting, der ikke virker i virksomheden. Med kurset her rettes fokus mod det, der virker, og kursisterne får et konstruktivt skub mod nye positive vaner.

Det virker! Hjernescanninger dokumenterer MythoSelf metodens effekt: Nye vaner giver nye nervebaner!

 Kundeudtalelse

”Når jeg i dag træder ind i relationer og grupper, har jeg kurset som ledetråd for min egen adfærd. Det var et non-stop 12-timers kursus med masser af energi. Opfølgningsmøderne satte prikken over i’et for en stor kursusoplevelse og gjorde det endnu mere relevant for mig som person og leder. Jeg har fået nogle særdeles positive ”skub” til forandringer.”

Jørgen Uhlig, salgs- og marketingchef, Click-a-site