Se, hvad vores kunder synes om vores kurser og arrangementer. Hvis du kan lide, hvad du læser og gerne vil vide mere, så ring til os på 69 60 30 00 eller brug kontaktformularen i højre side. Vores referencer dækker over mange brancher!

I forbindelse med et VIP-kundearrangement i IDA Mødecenter i 2011, holdt Lise B. Christensen fra Bartell + Co et meget spændende og inspirerende indlæg om Personlig Branding.

Vores kunder fik en fantastisk oplevelse og mange kvitterede med utrolig positiv feedback til Lise. Blandt de kommentarer, der fulgte var, at ’Lise har en god udstråling og fortæller budskabet, så det kan forstås’.

Det er første, men absolut ikke sidste gang, vi vil sætte Bartell + Co på denne type events. Og vi vil med glæde anbefale dem til andre.

Louise Petersen, Key Account Manager, IDA
”Lise Bartell er en af de personer der formår at gøre et dybt indtryk, selv inden hun får sagt de første ord.

En udstråling der gør, at jeg bare er helt i ro, klar og åben overfor de værktøjer Lise stiller til rådighed, så jeg fremad kan leve det liv og træffe de beslutninger der skal til, for at jeg er en succes.

Lise er en fortræffelig foredragsholder, som Søhuset har gjort brug af ved flere lejligheder, og det glæder os at se hvordan hun konstant er opmærksom på nye muligheder for samarbejde, der får de fleste til at stille sig selv spørgsmålet, ”hvor er jeg bedst”.

Lise tør og derfor er Lise en succes.

Pia Agerskov, Søhuset Scion
Tak for en meget spændende dag med en helt ny vinkel i sammenkædningen af lederskab, kommunikation og heste.
Dagen var berigende med mange gode øvelser kombineret med teori og endelig praksis i forhold til hesten. Underviserne førte os sikkert igennem dagen og gav med deres store og brede erfaring emnerne liv og værdi.

Det var fantastiske omgivelser og en vældig god gruppesammensætning, hvor der var input fra mange grene af dansk erhvervsliv.

Dagen gav, foruden et meget større almen kendskab til hestes adfærd, også en synliggørelse af den umiddelbare reaktion på måden, der blev kommunikeret på, som kan relateres til direkte lederskabet.

Anne-Marie Ussing, Adm. Direktør, Ibb Byg

Vi er som firma inde i en rivende udvikling, som også betyder nye mål og processer. Holdbarheden af disse forudsætter netop, at den enkelte i videst mulige omfang arbejder med det, han eller hun virkelig brænder for, og her er hesten en utrolig god referenceramme. En visualisering som vitterligt skærper opmærksomheden på de små tegns store betydning.

Jørgen Balle Olesen, Adm. dir. i SAXO. com Danmarsk største internetboghandel
Kurset bød på en masse oplevelser, foruden at man fik en masse ny og ekstra viden. Forløbet med generel videnoverdragelse, kombineret med gruppearbejde og ikke mindst en praktisk del med heste, gør, at det er et kursus, som jeg varmt kan anbefale frem for andre mere traditionelle kurser, hvor man kan savne adspredelse. Jeg giver derfor mine varmeste anbefaling til Bartell + Co.

Jan Brøgger, Partner, Global-Networking, www.Global-networking.eu

Det er flere måneder siden, jeg var på kursus hos Bartell+Co, og essensen af dagen om kommunikation og lederskab er stadig påtrængende aktuel i min hverdag. Jeg ville ønske, jeg kunne få endnu en dag med heste og hestevisker, fordi den indsigt, jeg får om mig selv som leder, bliver klar med ét i samværet med hestene. Den direkte sparring i situationen åbner for hidtil usete aspekter af, hvordan jeg virker på andre. Virkeligt lærerigt og interessant at bruge en dag på kursus hos Bartell+Co.

Direktør Anne Hjøllund, Konfliktledelse.Nu

Grænseoverskridende og meget inspirerende.

Det var med kriblen i maven, at jeg mødte op til kursus hos Bartell + Co for at lære om ledelse og kommunikation i samspil med heste.
Jeg synes, heste er store, smukke og farlige. Så for mig var det grænseoverskridende at gå ind i en fold med 30 heste. Der kom en hest hen til mig og bare snusede til mig, jeg blev stående - tænkte på, at det var mig, der bestemte, og at det samme jo gør sig gældende, når man står over for sine medarbejdere!
Kurset handler ikke kun om heste, men også meget om, hvordan vi oplever andre mennesker, vores måde at være på overfor andre, og ikke mindst hvordan vi kommunikerer.
For mig var det en meget oplevelsesrig dag, som jeg aldrig vil glemme.

Lisbeth Jensen, Salgschef, Skandia Danmark
Konceptet med at kombinere input med praktiske øvelser med heste er noget helt udover det sædvanlige.
Enhver skepsis om ”hestehviskere” forsvandt efter at være med Helle ’Hestehvisker’ på besøg i hestefolden.
Fantastisk oplevelse at få indblik i hestes adfærd og hierarki og med denne forståelse at lære at kommunikere med dem og lede dem. På kurset blev denne viden, kombineret med værktøjer og øvelser, gjort nærværende i vores omgang med vores medmennesker.
Afprøvet privat og i arbejdsmæssig sammenhæng kan jeg bekræfte, at med respekt for individer og grupper, kan (og skal!?) man optræde på samme måde overfor sine medmennesker.
Når jeg i dag træder ind i relationer og grupper, har jeg kurset som ledetråd for min egen adfærd.
Det var et non-stop 12-timers kursus med masser af energi.
Opfølgningsmødet satte prikken over i’et for en stor kursusoplevelse og gjorde det endnu mere relevant for mig som person og leder.
Jeg har fået nogle særdeles positive ”skub” til forandringer, som jeg føler at jeg er godt i gang med.
Tak for et kursus, som jeg vil huske og bruge - og uden forbehold kan og vil anbefale.
Jørgen Uhlig, Salgs og marketingschef Click-a-site A/S

Jeg har nu haft nogle dage til at holde fokus på mit ønske om at kunne bevare gnisten i stemmen, trods de mange afslag, der kommer når der skal bookes møder.

Jeg prøver bevidst at holde et smil på læbe sidde oprejst og tænke på at de sidder lige over for mig. Jeg nåede ikke muren af træthed i denne uge, jeg kunne opretholde min gejst i stemmen og trods det i denne uge ikke gav flere møder, var det trods alt en bedre følelse at gå hjem med. Mange af de beslutningstagere jeg skulle tale med var på sommerferie, derfor er mit mål med at booke flere møder ikke sket. Men jeg er slet ikke tvivl om at det nok skal komme. - Tak for et sjovt og anderledes kursus.

Louise Zeemann Theilgaard, Partner, Stenbæk & Theilgaard ApS