Sanseskarphed

Sanseskarphed

– Bliv bedre til at læse dem, du kommunikerer med
Måske kender du det med at du, under en samtale med en person, får en fornemmelse af, at der er et eller andet, der ikke helt stemmer? Det er højst sandsynligt fordi, at du ubevidst har lagt mærke til, at der ikke er sammenhæng mellem det, personen kommunikerer med ord, og personens stemme og kropssprog.

Kunne du tænke dig, at blive mere sanseskarp og i højere grad forstå signalerne, så det bliver til mere end fornemmelser? Gennem kurset styrkes din sanseskarphed og med den nye viden om kommunikation bliver du i stand til at handle på det, du observerer, og dermed få mere succes i din kommunikation.

Udbytte

 • Du bliver mere sanseskarp, især på vokal og nonverbal kommunikation
 • Du opnår en bedre kommunikation med andre mennesker, fordi du bliver bedre til at læse deres signaler og kommunikere ud fra både det, du hører og ser
 • En øget selvforståelse og afklaring, så du bliver mere autentisk i din kommunikation og får øget din gennemslagskraft
 • Indsigt i hvordan andre opfatter dig og din vokale, nonverbale og verbale kommunikation
 • du bliver bedre til at skabe overensstemmelse mellem din egen verbale og nonverbale kommunikation og på den måde får du styrket din gennemslagskraft

Du kan bruge kurset i forhold til eksempelvis møder og forhandlinger. Træningen er også meget nyttig, når du laver en præsentation eller oplæg – for dit publikum kommunikerer konstant til dig med deres kropssprog, selvom de ikke siger noget højt!

Indhold
”Sanseskarphed” er delt op i 2 steps: step 1 er to dage som internat og step 2 er én dag. Emnerne er:

 • Nonverbal, verbal og vokal kommunikation
 • Et værktøj, der gør, at du – nærmest med et tryk på en knap – bliver den bedste udgave af dig selv og kommunikerer det samme med din krop, stemme og ord. (Værktøjet har baggrund i hjerneforskningsteori)
 • Hvordan overbevisninger og tanker påvirker kommunikation
 • Kommunikation og sanser
 • Stemmetræning
 • Øvelser, hvor du er ”på” og derefter får feedback på, hvordan andre opfatter dig.

Vi kommer også ind på, hvordan du kommunikativt kan gribe det an, når du oplever, at der ikke er sammenhæng mellem den verbale, vokale og nonverbale kommunikation.

Gå hjem med værktøjer og teknikker, du kan bruge med det samme – de virker med garanti!

Form
Kurset er på 3 dage fra kl. 9-16 og er opdelt i to steps fordelt med to dage (internat) på step 1 og én dag på step 2. Efter step 1 træner du de nye værktøjer i praksis. I step 2 tager vi erfaringerne, og de udfordringer du har mødt efter step 1, op, og giver dig flere værktøjer. Du får trænet din sanseskarphed og kommunikation yderligere.

Vi møder deltagerne i øjenhøjde, og tager afsæt i deltagernes egne erfaringer og oplevelser kombineret med teori, øvelser, feedback og brugbare værktøjer. Ingen PowerPoint præsentationer – i stedet ”hands-on” træning, som går ind under huden, og som du kan bruge med det samme!

Alle deltagere modtager et diplom efter gennemført kursus.

Hvor
Kurset kan holdes på Bartell + cos ”Havgården” i Tisvildeleje, som ligger midt i naturskønne og rolige omgivelser, kun 200 meter fra badestrand. Havgården er en charmerende ejendom bygget omkring 1825. Alle værelser på Havgården har eget bad og toilet.

Glæd dig til at naturen kommer med på kursus – for eksempel med en walk and talk på stranden.

Pris
Prisen inkluderer alle materialer, forplejning og 1 overnatning på Havgården i Tisvildeleje.