Bartell + Co deltager i nedenstående netværk for at forbedre vores forretning, produkter og vores medarbejderes færdigheder. Netværk er den vigtigt del af vores profil, som kommer både vores virksomhed og samarbejdesparnere tilgode.
KIF_kbh_Bartell+co

Det er vigtigt for Bartell + Co., at vi har gode netværks samarbejdspartnere, hvor man er sammen om at levere en god oplevelse til kunder og medarbejdere. Derfor er det en fornøjelse at KIF Kolding København er et landsdækkende projekt med god håndbold og underholdning med hjemmebane både i Brøndby og Kolding da vores kunder er spredt over hele landet. Bartell + Co deltager i Partner-netværket begge steder da vi ligeledes sidder i KIF Kolings bestyrelse.

Læs mere om KIF Kolding og deres Partner-netværk her.

logo-nordsjællands håndbold

I Nordsjælland Håndbold får vores virksomhed en unik mulighed for at eksponere Bartell + Co. samt skabe nye forretningsmuligheder. De har tre hjemmebaner – Helsinge, Hillerød og Helsingør – og med et effektivt netværk, der samlet dækker et meget stort kompetenceområde, kan vi hurtigt hente ny viden og finde ligesindede sparringspartnere.

Læs mere om Nordsjællands Håndbold og deres Erhvervsnetværk her.

Center for ledere - Logo

CfLs professionelle ledernetværk og netværk for HR-professionelle har til formål at skabe det optimale, faglige udbytte for deltagerne og deres virksomheder. Som netværksdeltager hos CfL bliver du automatisk en del af Danmarks stærkeste ledelsesfaglige miljø, hvor vi naturligvis lægger hovedvægten på ledelse og lederudvikling.

Læs mere om Center for ledelses Professionelle netværk her

Womens synergy

Leith Netwærk

Sandkassen